В Германия планират специални вагони за геймъри и бизнес пътници

...
В Германия планират специални вагони за геймъри и бизнес пътници
Коментари Харесай

В Германия планират да въведат мултифункционални вагони

В Германия възнамеряват специфични вагони за геймъри и бизнес пасажери във влаковете, с цел да засилят атрактивността на железопътния превоз, който е под напън от рейсовете и самолетите, само че остава все по този начин желан от доста хора.

В рамките на плана Ideenzug ще бъдат оборудвани специфични вагони с тв приемници и геймърски конзоли, както и с компютри, които ще се употребяват за работа от деловите пасажери, оповестява Technews. Тези екстри, съгласно разработчиците, ще запазят актуалността на влаковете в обозримо бъдеще. Наблегнато е извънредно и на дизайна, който е в крайник със актуалните цифрови трендове.

За децата, да вземем за пример, се планува вагон с площадка за игри. За по-деловите консуматори ще бъдат обезпечени бюра с преносими компютри. Помислено е даже за феновете на дейното спортуване, които ще получат достъп до тренажори, заяви Deutsche Bahn AG. Идеята е пътуването да бъде оползотворено пълноценно както от хората, търсещи забавление, по този начин и от бизнес пасажерите.



От оповестените фотоси се виждат и огромни сензорни маси. Все още обаче няма информация по кое време концепцията за развлекателни влакове ще бъде осъществена на процедура и дали услугите ще бъдат включени в цената на билетите или ще се таксуват настрана.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР