В Газа има двама заложници с български произход. Това съобщи

...
В Газа има двама заложници с български произход. Това съобщи
Коментари Харесай

Мария Габриел след посещението в Израел: Има двама заложници с български произход

В Газа има двама заложници с български генезис. Това заяви външният министър Мария Габриел на конференция откакто двамата с премиера Николай Денков се завърнаха от визитата си в Израел.
 
" Срещнахме се със фамилии на заложници и стана ясно, че има двама заложници с български генезис. Това е информацията, която можем да споделим досега, продължаваме в съгласуваност с Държавата Израел и със страните, участващи в договарянията да създадем по този начин, че да се стигне до освобождение на заложниците ", добави тя. 
 
Външният министър посочи, че сега, в който има задоволително информация и тя няма да заплашва освобождението на пленените, ще бъдат дадени повече детайлности.
 
" Една от главните цели на визитата беше да изразим цялостната си поддръжка към страната Израел. Тя има всички права да отбрани своите жители от терористични офанзиви и набези с ракети. Точно преди 30 дни Израел беше атакуван по един извънредно нечовечен метод. Зверствата са неописуеми. От друга страна не би трябвало да се разрешава да се смесват тетористите от ХАМАС с цивилните палестинци, които също имат своите права ", съобщи министър председателят Николай Денков.
 
" Солидарност, признателност и съгласуваност. Това предадохме на страната Израел и израелския народ ", добави Мария Габриел.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР