В Гърция температурите вече са достатъчно високи, за да си

...
В Гърция температурите вече са достатъчно високи, за да си
Коментари Харесай

Шест райски плажа в Северна Гърция

В Гърция температурите към този момент са задоволително високи, с цел да си извършите една почивка и да се порадвате на морето и хубавите плажове. Вижте кои са райските кътчета и къде можете да отседнете преференциално, с цел да им се насладите.

1. Плажът на Фанари

Плажът Фанари е единствено на 53км от Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа и е прочут още като “Златен пясък ”, поради ситния пясък, в който можете да заровите крачета. Той продължава доста във вътрешността в морето, което става надълбоко напълно гладко. Плажът стартира от едноименното градче и се простира чак до границите на рибарския кооператив. Освен, че има тънък пясък и безчет типове черупкообразни, плаж Фанари е притежател на премията “Син байрак ”.

“Син байрак ” е най-престижната интернационална премия, която се присъжда на най-хубавите плажове в света. Притежател на “Син байрак ” може да стане плаж, който дава отговор на 32 условия като качество на водата, непорочност и съоръжение на самия плаж, сигурност.

Плажът, който има “Син байрак ” подсигурява: Чистота на морето и крайбрежната ивица; Организация на крайбрежната ивица; Безопасност на посетителите; Охрана на природата и отбрана на екологията.

2. Плаж Гьола на остров Тасос

Гьола е естествена морска лагуна, издълбана от морето в скалите. Наподобява плувен басейн, а скалите около него са терасовидни и няма да имате проблем да се разноските по тях, само че в случай че плажувате там ще би трябвало да сложите хавлиите си непосредствено върху тях. До плажа се стига по черен път, покрай Астрис и малко вървене пеш.

3. Офринио Бийч (Тузла)
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР