В гардероба на всяка дама има място за поне още

...
В гардероба на всяка дама има място за поне още
Коментари Харесай

Най-елегантните дамски блузи, без които не можем

В дрешника на всяка дама има място за най-малко още една стилна класическа блуза, която може да се носи както, по този начин и на всяко друго място. Почти всеки сезон дизайнерите показват най-малко един сходен модел в сбирката си. За да изглеждате допустимо най-стилно и да имате опция за основаване на безкрайни вариации, заложете на някой модел, решен в пастелен цвят. Такава стилна блуза ще наподобява доста впечатляващо в композиция със светла бежова пола или изрязани тъмни панталони.

На каква блуза да заложим във всекидневието?

За неофициални срещи и ежедневни задания можете да изберете нещо по-леко. Блузите с разкроена долна част, направени от мека материя, са отлично. Ако един път са попаднали в дрешника ви, на момента се трансформират в един от обичаните ви тоалети. Леките карирани ризи към този момент се смятат за съвсем класика, а с прав контур са подобаващи за дами на всяка възраст.

Модели за лятото - необикновено красиви и впечатляващо удобни

През летния сезон множеството дами избират леки блузи, които впечатляват със своята автентичност и бляскавост. Това лято дизайнерите ни подариха с обилие от декоративни детайли, тъй че, всеки усет да е оптимално задоволен.

Материите, които превзеха сърцата ни

Коприната и сатенът са измежду материите-фаворити, от които най-много са направени стилните летни блузи. Но можете да намерите и неповторимо атрактивни трикотажни блузи, в които ще се чувствате отлично даже в най-горещия ден, тъй като са основани от най-фина памучна прежда.

Ефектни дантелени украшения

Блузите с ефектни дантелени вложки наподобяват доста автентично. В подобен тоалет ще изглеждате ужасно на среща с обичания, да вземем за пример.

Не можем да пропуснем да споменем и за очарователните рокли-блузи - те са добра опция на роклите. При основаването на такива блузи се употребява цялото многообразие от декоративни детайли, от кристали до меки кормила и дантелени вложки. Допълнете такава блуза с права пола и сте подготвени да се появите на всички места!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР