В габровското село Мичковци започна третото издание на състезанието Commando

...
В габровското село Мичковци започна третото издание на състезанието Commando
Коментари Харесай

Започна третото издание на състезанието Commando Challenge

В габровското село Мичковци стартира третото издание на надпреварата " Commando Challenge ". В него вземат участие чиновници от силовите структури и командоси от най-елитните елементи.

Надпреварата се организира в памет на всички чиновници починали по време на осъществяване на служебните си отговорности.

Състезанието включва детайли от образованието на всеки командос - тактическа полоса с трудности, пукотевица с дългоцевно оръжие, оказване на първа помощ и евакуация на ранени. Състезанието продължава два дни, като участниците са разграничени в 29 тима от страната и чужбина.
Тодор Станков, основател на надпреварата: Днес вземат участие единствено чиновници на силовите структури, от които има 15 тима, на следващия ден ще вземат участие тимовете на цивилните, от които са регистрирани 14 тима, сред които има интернационално присъединяване - 3 тима гърци и един тим румънци, останалите са от страната.Въльо Петков, участник в надпреварата: Първият сектор е прекосяване на полоса с препетствия, вторият сектор е обвързван със пукотевица с три разнообразни оръжия - дългоцевно и късоцевно и третия е преминавана през стаи и носене на ранен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР