В европейския бюджет трябва да има средства, специално предназначени за

...
В европейския бюджет трябва да има средства, специално предназначени за
Коментари Харесай

Ева Майдел: Европейският бюджет трябва да помага за намаляване на икономическата миграция в ЕС

В европейския бюджет би трябвало да има средства, особено предопределени за понижаване на икономическата миграция сред страните в Европейски Съюз. Средствата по кохезионните фондове оказват помощ, само че са нужни по-таргетирани ограничения и финанси, с цел да може всеки европеец, който желае да се развива в своя район, да го прави. В Европейската национална партия показахме, че можем да чуваме гласа на жителите, а те желаят смяна към Европа, която обръща внимание на обособения човек - без значение в коя точка на Европейския съюз живее и работи. Това съобщи българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на съвещание на групата на ЕНП в Европарламента в испанския град Сан Себастиан.

По време на срещата Ева Майдел се срещна и беседва с кандидатa на ЕНП за ръководител на Европейската комисия Манфред Вебер, премиерa на Хърватия Андрей Пленкович, генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес, ръководителя на Испанската национална партия Пабло Касадо и други водачи и членове на управлението на най-голямата европейска политическа мощ.

„ За доверието в Европейски Съюз е значимо ръководителят на Европейската комисия да е определен оптимално демократично и транспарантно. Именно по тази причина в ЕНП избрахме нашия претендент – Манфред Вебер, най-рано от всички останали партии - шест месеца преди европейските избори. Европейците избраха Европейската национална партия за първа политическа мощ в Европа и това прави избора на Вебер най-логичния. Това ще бъде и добра вест за нас, тъй като той е същински другар на България и в отлични връзки с премиера Борисов “, добави българският евродепутат Ева Майдел.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР