В Европа остана фактически само един превозвач, който продължава да

...
В Европа остана фактически само един превозвач, който продължава да
Коментари Харесай

Единствената авиокомпания в Европа, която лети до Русия

В Европа остана в действителност единствено един транспортьор, който продължава да извършва полети до Русия. Авиокомпанията на единствената страна, която не поддържа общосанкционната нервност - Сърбия, продължава да лети до Москва, оповестява " Турпром ".

В резултат на това, полетите на Air Serbia са извънредно търсени, цените са отвън всякаква ранглиста - 50 хиляди рубли (409 евро) за еднопосочен билет, а превозвачът сменя самолетите си с лайнери с нараснал потенциал.

" Във връзка с огромното търсене съвсем всички билети за полетите Белград-Москва-Белград са разпродадени до края на седмицата, по тази причина авиопревозвачът употребява по маршрута самолети Airbus A330-200 с повишен потенциал ", декларират сръбски осведомителни източници.

Те също по този начин прецизират, че цената на билета в рубли в едната посока непосредствено от Москва до Белград на самолетната компания Air Serbia е към 50 000 рубли (409 евро). Също по този начин на туристите е препоръчана опция - полет с прикачване в Истанбул.

Освен Москва, Air Serbia извършва един седмичен полет от Белград до Санкт...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР