В Европа има правила и хората спазват законите. Там всеки

...
В Европа има правила и хората спазват законите. Там всеки
Коментари Харесай

България е една от последните държави в ЕС, въвела отнемането на автомобили

„ В Европа има правила и хората съблюдават законите. Там всеки съблюдава закона, тъй като знае, че ще си получи санкцията и санкцията е задоволително сериозна. Според ROADPOL България е една от последните страни в Европейски Съюз, която вкарва мярката за лишаване на коли “.
Прочетете още
Това разгласи пред БТВ Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

„ В мярката имаше някаква предварителна защита. Забелязвам повече таксита към заведения и заведения за хранене. Превозвачите имат право, казвайки, че има неясноти към товарите, влекача, каква ще бъде санкцията за този, който е карал пийнал. Ние би трябвало да осигурим по-добри проби и “, добави тя.

„ Държавата би трябвало да сътвори условия. Ако страната 30 години не намира по какъв начин да построи оборудване, на което тези хора да могат да вървят и да си изкарват адреналина, то тогава да се дефинира един сектор отвън града, който в избрани часове няма да пречи на трафика, с цел да се събират и да си тестват колите “, уточни Русинова.

„ Любителите на автомобилния спорт, които просто са си купили едни доста хубави коли, желаят да ги карат някъде, само че няма къде “, добави специалистът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР