В Естония арестуваха руснак за опит да изнесе дронове за

...
В Естония арестуваха руснак за опит да изнесе дронове за
Коментари Харесай

Шефът на ГЩ на Естония: Русия прави симулации на ракетни атаки към Прибалтийските републики

В Естония арестуваха руснак за опит да изнесе дронове за съветската войска В Естония арестуваха руснак за опит да изнесе дронове за съветската войска Мъж с двойно поданство - съветско и естонско, ще бъде съден в Естония за поддръжка на съветската експанзия и опит да изнесе дронове за потребностите... Прочети повече „ Понастоящем се организират учения, при които руснаците симулират ракетни офанзиви към естонска територия “, сподели Салм. „ В допълнение, съветски хеликоптери са направили няколко гранични нарушавания. Хеликоптерът не прелита инцидентно през границата. През последните дни имаше няколко случая “.

На 21 юни Естония привика съветския дипломат, откакто упрекна Москва, че неин хеликоптер е нарушил въздушното пространство на страната. Твърди се, че МИ-8 е навлязъл в естонското въздушно пространство за две минути без позволение в събота вечер. Това е станало в южната част на региона Койдула, близо до съветския град Псков. Според източници на НАТО, представени от Iltalehti, съветските хеликоптери упражняват офанзива. „ Освен нарушаването на границите на въздушното пространство, имаше и няколко полета на хеликоптери доста покрай границата “, сподели още представителят на военното министерство в Талин. Ведомството приема обстановката като „ доста сериозна “.

НАТО стартира огромни учения с 15 хиляди военни в Прибалтика НАТО стартира огромни учения с 15 хиляди военни в Прибалтика На 16 май, понеделник, в Прибалтика стартират едни от най-мащабните в историята учения на НАТО за района.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР