В есе, написано за Sunday Paper на Мария Шрайвър, съпругата

...
В есе, написано за Sunday Paper на Мария Шрайвър, съпругата
Коментари Харесай

Съпругата на Брус Уилис казва, че може да „диша“ отново, след като сподели диагнозата му за деменция

В есе, написано за Sunday Paper на Мария Шрайвър, брачната половинка на артиста Ема Хеминг Уилис сподели, че „ колкото и да беше мъчно да излезе напред " беше това, от което нейното семейство " толкоз обезверено се нуждаеше ".

" През седмиците, предшестващи нашето известие през февруари 2023 година, че Брус живее с фронтотемпорална деменция (FTD), се борех дали и по какъв начин да се изкажа с тази сложна глава в нашата история ", сподели тя.

" Въпреки това, откакто фамилията ни показа новината, почувствах, че мога да вдишвам. "

Хеминг Уилис, който е израснал в Лондон и има татко британец, сподели, че въпреки диагнозата на брачна половинка й да е била „ опустошителна “, тя е „ обяснила толкоз доста от това, през което сме минали “.

Да можеш да споделиш новината също означаваше, че фамилията „ към този момент не беше единствено “ и можеше да потърси поддръжка, сподели тя.

Съпругата на Брус Уилис споделя, че е „ мъчно да се разбере “ дали той е наясно със положението му на деменция

45-годишната сподели, че това й е разрешило да трансформира скръбта си във опция да увеличи осведомеността за FTD и да помогне на други фамилии, преминаващи през същото.

„ Светът би трябвало да знае, че не всяка деменция е Алцхаймер и че не всяка деменция визира паметта “, сподели тя.

Болестта на Брус Уилис е „ тежка за фамилията “

Хеминг Уилис добави, че се е борила с „ възприятие за виновност " заради съществуването на запаси, които другите нямат.

„ Когато мога да изляза на разходка, с цел да прочистя главата си, не съм не запомнил, че не всички сътрудници в грижата могат да създадат това, " сподели тя.

„ Когато това, което споделям за пътуването на нашето семейство, притегли вниманието на пресата, знам, че има доста хиляди неразказани, нечути истории, всяка от които заслужава съчувствие и угриженост.

< p> „ В същото време виждам, че това, което споделям, има значение за другите, които може да се борят, и в дребна степен ги кара да се усещат видяни и разбрани. “

Брус Уилис взе участие допълнително от 100 кино лентата в продължение на четири десетилетия, появявайки се в касови шлагери, в това число Pulp Fiction, Die Hard и The Sixth Sense.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР