В Египет са открити съвсем нови, неизследвани досега пирамиди, които

...
В Египет са открити съвсем нови, неизследвани досега пирамиди, които
Коментари Харесай

Откриха седемнадесет нови пирамиди в Египет

В Египет са открити напълно нови, неразучени до момента пирамиди, които са оставали скрити за учените епохи наред. Те са открити благодарение на нов сателит.

Освен седемнадесетте пирамиди са открити също по този начин цели хиляда гробници и три хиляди антични здания. При проучването са употребявани инфрачервени изображения за разкриване на подземни находки.

 Откриха седемнадесет нови пирамиди в Египет

Спътниците са били снабдени със специфични камери, които са в положение напълно тъкмо да дефинират обекти на повърхността на земята, които са с по-малко от един метър ширина.

Инфрачервените изображения са отделили другите материали, които се намират под повърхността на земята и са скрити от погледа на археолози и антрополози.

Това проучване е било извършено от експерти, които работят в научна лаборатория, намираща се в Бирмингам, щата Алабама, и се финансира от НАСА.

Разкопките на пирамиди са фантазия за всеки археолог и занапред има доста искащи да се включат в работата по извличането на съкровищата на бял свят.

Разкопките ще разкрият нови, непознати обстоятелства от историята на Египет и евентуално в пирамидите се пазят несметни съкровища, които няма да бъдат разграбени, защото работите ще се следят доста точно.

В Египет за туристи към този момент са отворени гробниците на седем мъже, които са служили на Тутанкамон. В Египет ще се стекат туристи от целия свят, откакто пирамидите и гробниците, видяни от спътника, бъдат изровени.

Египетската туристическа промишленост мощно пострада по време на революцията при започване на тази година. Туристите, които посещават Египет, са с четиридесет и шест % по-малко, в сравнение с през други години.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР