В една лодка сме с ресторантьорите и се опитваме да

...
В една лодка сме с ресторантьорите и се опитваме да
Коментари Харесай

Зарица Динкова: Заедно с ресторантьорите се опитваме да осигурим по-добър сезон в пика на лятото

" В една лодка сме с ресторантьорите и се опитваме да осигурим по-добър сезон в пика на лятото. Ресторантьорският бизнес е част от този артикул, в който е концентриран трудът на доста хора, и би трябвало да се показа общата цел както за бизнеса, по този начин и за страната по най-хубавия метод ". Това съобщи министърът на туризма Зарица Динкова пред bTV.

Тя даде да се разбере, че няма защо да си подаде оставката. " Аз съм министър на много разнороден бранш с много разнородни ползи, само че всичко това би трябвало да го използваме, с цел да сме по-успешни и да привличаме качествени клиенти. Министърът не подава оставка поради това, че е отбрани ползите на потребителите ", сподели Динкова.

Тя изясни, че страната влага в подпомагането на бизнеса, като чака и известна възвръщаемост.

И поемат по-отговорно отношение към облика на българския туризъм.

Динкова посочи, че като министър балансира сред бизнеса и потребителите.

България има значителен капацитет в областта на туризма и има доста какво да предложи за спа туризма и за културния туризъм, посочи туристическият министър.

Зарица Динкова увери, че работи добре и с туристическия отрасъл, като разискват по какъв начин да се популяризира българското Черноморие.

Водата на Черно море е чиста, увери туристическият министър.

Тя акцентира, че ще работи за по-добра реклама и за по-голяма конкурентност в процеса. Динкова чака и растеж на туристите през октомври месец.

Зарица Динкова отхвърли да разяснява скъпите цени по морето на цените на сладоледите и пържолите за 650 лв., като добави, че персонално тя не би платила 15 лв. за топка сладолед.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР