В единадесети епизод на Ягодова луна“ зрителите ще станат свидетели

...
В единадесети епизод на Ягодова луна“ зрителите ще станат свидетели
Коментари Харесай

Неочаквани обрати в „Ягодова луна“

В единадесети епизод на „ Ягодова луна “ феновете ще станат очевидци на доста екшън, изненади в сюжета и разтърсващи събития. Отвличане и ликвидиране ще бележат предпоследната серия.

Търсенето на истината ще води още веднъж Георги (Александър Сано) по пътя към справедливостта, до която той е твърдо решен да стигне. Той ще изиска среща с Ангел Генчев (Христо Мутафчиев) и ще му показа за уликата, която е намерил на мястото на пожара и още веднъж ще го упрекна за гибелта на татко си. Ангел няма да остане безучастен в обстановката и ще потърси пояснение от Живака (Стефан Иванов) за откритата бутилка в изгорялата къща. Пожарникарят няма да се помири с обвиняването и ще показа подозренията си по въпроса, а Ангел от своя страна ще му сложи нова задача.

Емоционален диалог сред Рая (Радина Боршош) и Любо (Асен Блатечки) ще покаже невероятната смяна в младото момиче и ще накара и двамата да признаят някои истини за връзките и предишното си. Междувременно Любо ще направи забавно предложение на Светла (Стефка Янорова), на което тя ще отговори без доста съмнения.

Чавдар (Деян Донков) ще вземе изненадващо решение да посети остарялата си другарка и сътрудник Цвета (Невена Бозукова). Той ще опита да приказва с нея и да върне дължимото от Ангел, с цел да може някогашната счетоводителка да живее обикновено живота си. Двамата ще се върнат към тъмни остарели мемоари за огромния пожар преди 30 години и за последните мигове живот на Димитър (Ивайло Захариев) и бащата на Живака.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР