В един от петзвездните турски хотели сервитьор е отишъл в

...
В един от петзвездните турски хотели сервитьор е отишъл в
Коментари Харесай

Сервитьор изнасили 15-г. руска ученичка в 5-звезден хотел в Анталия

В един от петзвездните турски хотели сервитьор е отишъл в стаята, където се намирала 15-годишна рускиня, и е направил полови дейности по отношение на ученичката, оповестява Hurriyet.

Момичето пристигнало на отмора в Анталия, Турция, дружно с родителите си. Отбелязва се, че рускинята „ е била подложена на полово принуждение в стаята си “. Подробности за случая не са дадени, само че е известно, че фамилията на жертвата на сервитьора, който работи в хотела, към този момент е съобщило за случая на локалната прокуратура.

Първо родителите на момичето се обърнали към личния състав на хотела с молба да извикат полицията. Ръководството на хотела, съгласно информацията, решило да скрие случая и да резервира репутацията на бизнеса.

"Той работи при нас от четири години. Видял е съветското момиче да се целува с различен курортист. След това тя е спряла сервитьора, който прекосявал около стаята й, и помолила: "Не казвай на мама ". Последвалите дейности са станали тъкмо след този разговор ", разказал е своята версия за случая генералният управител на хотела Фатма Доган.

Родителите на момичето са написали заявление против сервитьора, както и по отношение на цялото управление на хотела. Съобщава се, че консулът на Русия в Анталия Иван Степанов също е подал тъжба до Министерството на туризма и Асоциацията на туристическите хотелиери на Средиземноморието.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР