В един от нощните клубове в Москва, разположен на улица

...
В един от нощните клубове в Москва, разположен на улица
Коментари Харесай

Забавления за възрастни в нощен клуб втрещиха съседи ВИДЕО 18+

В един от нощните клубове в Москва, ситуиран на улица 1-ва Тверская-Ямская, посетителите проведоха занимания за възрастни с еротично наличие. В канала Mash Telegram се появи видео от тези занимания, които бяха снимани от инцидентни очевидци.

На фрагментите се вижда по какъв начин трима мъже седят на диван на терасата, а коленичилите пред тях девойки правят недвусмислени придвижвания, присъщи за „ 18+ филми “. Целият развой е сниман с камера на мобилен телефон.

Свидетели на откровените подиуми станаха жителите на отсрещната къща. Именно те подали тъжба до органите на реда.

По-късно един от участниците в представлението на име Грей разкри, че в действителност е занаятчия на шибари (японско еротично изкуство на връзване - Б.р.), а в действителност в нощния клуб е снимано рекламно еротично видео за шоу в Турция.

Като част от това шоу на участниците ще бъдат извършени " семинари за полово избавление ".

„ Ще наемем обособена вила, където ще се организира празненството. Ще има образования по полови практики. Танци, нощни заведения и заснехме дребна презентация “, изяснява Грей.

Той акцентира, че всичко е било в границите на рационалното и всички артисти са били облечени.

Идеята им обаче не беше оценена от съседите. Не се знае нищо за реакцията на органите на реда, към които се обърнали жалбоподателите.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР