В един от лофт хотелите в Таганския район на Москва

...
В един от лофт хотелите в Таганския район на Москва
Коментари Харесай

Откриха мумия на момиче по бюстие и прашки в столичен хотел

В един от лофт хотелите в Таганския регион на Москва беше открита ужасна находка в една от стаите. Персоналът на хотела откри в стаята мумифициран мъртвец на момиче.

Според Известия, позовавайки се на източник в правоохранителните органи, самоличността на починалата към този момент е открита. Тя се оказа жителка на Тюмен.  Била е на 34 години по време на гибелта си.

Разследването и специалистите работят по определяне на събитията на гибелта. Според Пети канал по тялото не са открити следи от принуждение.

По предварителни данни от Следствения комитет гибелта на дамата е настъпила вследствие на свръхдоза неразрешени субстанции.

Предполага се, че умрялата е чакала някого, защото тялото в тюркоазено бюстие и черни прашки лежи по тил на леглото. Посочва се, че по информация на полицията трупът е открит през нощта против 2 януари.

Един от главните въпроси е какъв брой дни е бил трупът в стаята.

Както изясни криминологът Михаил Игнатов пред кореспонденти, тялото на момичето може да е лежало до две седмици, преди да бъде мумифицирано.

Междувременно, съгласно члена на експертния съвет на Федерацията на ресторантьорите и хотелиерите на Русия Ирина Жуковская, с която Пети канал разговаря, случаят в хотела е „ фрапиращ “. Дори и да има табела на вратата, има стандарти за разчистване и настаняване. Ако бяха следени, трупът щеше да бъде открит по-бързо.

Изявленията, че дамата не е била обезпокоявана през цялото това време, тя счита за малко евентуални и даже фантастични.

„ От началото до края това е престъпен случай, като се стартира от притежателите и се стигне до камериерките “, смята специалистът.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР