В един изключително ужасяващ момент собственичката на котка трябваше да

...
В един изключително ужасяващ момент собственичката на котка трябваше да
Коментари Харесай

Ужасяващ момент собственичката на домашен любимец открива, че една от най-смъртоносните змии в света удушава котката й

В един извънредно отблъскващ миг собственичката на котка трябваше да се изправи против змия, с цел да попречи на нея да изяде обичания й домакински любим.

Жена от Бризбейн беше ужасена, когато откри, че нейният парцел е бил атакуван от източна змия, която се е „ увила компактно “ към врата на нейната котка. Събирайки цялата си храброст, австралийката се притече на помощ на своя домакински любим, отвивайки влечугото и спасявайки живота на животното си.

След мъчителното събитие на 31 януари, Ребека Дейнс отиде във Фейсбук, с цел да разгласява няколко фотоси на Snake Идентификация Австралия. Описвайки сюжета в жанр филм на ужасите като „ в действителност отблъскващ “, тя разкри, че и двете животни са оживели след конфликта.

Котката на Ребека за жалост има мозъчен израстък. Въпреки това, макар положението си, тя остава издръжлива както постоянно. Забележително е, че макар жестокото нахлуване, тя излезе от дуела без съществени пострадвания. Нейният притежател изясни: „ Минаха малко повече от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР