В душата на Драго се заражда буря – той трудно

...
В душата на Драго се заражда буря – той трудно
Коментари Харесай

Напрежение: Провокация на погребението на Снежа в Братя

В душата на Драго се заражда стихия – той мъчно се оправя с болката след убийството на майка си, а изказванията на Велин, че Филип има общо със гибелта й, напряко го побъркват. Най-сетне разкрил биологичния си татко, минал през редица подозрения по отношение на появяването му и през десетки диалози за изясняване на предишното, той като че ли си разрешава да изпитва най-малко малко вяра, че може да има естествени връзки с Филип. Но тъкмо, когато Драго внимателно е открехнал вратата на доверието си към него, идва трагичната загуба на Снежа и всички съмнения, свързани с шокиращото събитие. Сандо също налива масло в огъня, когато изрича съмнение, че не е изключено татко им да е забъркан по някакъв метод във съдбовния случай. Дори единствено мислите за това отключват неимоверна гняв у Драго и той търси всяка диря или знак, които могат да го насочат към по този начин нужните му отговори. Натегнатото напрежение ескалира по време на погребението на Снежа и една провокация отключва неочаквана експанзия. Какви ще са следствията?

Филип предлага подпомагане на фамилията на Снежа за нейното заравяне, въпреки че не понася подобен тип събития. Той твърдо застава зад Драго и му заявява своята поддръжка в този сложен миг. Карамитев вижда неприязънта и откритата неприязън на Велин към своята персона, само че не отдава огромно значение на неговите съмнения. Повече го интересува, кой се е обадил на Снежа по време на вечерята му с нея, с цел да я накара да си тръгне незабавно от сантименталната среща. Дали ще стигне до поверителната информация и по какъв начин е решил да работи против индивида, свързал се с жертвата в нощта на убийството?

Лора е в цялостен душевен срив, само че това, което дефинитивно я смазва, е фактът, че Драго освен не й има вяра за безусловно нищо, само че и я държи затворена като пленник. Постепенно тя схваща, че всяка нейна дума и опит да изясни всичко, което знае, се връща като бумеранг срещу самата нея. Лора усеща, че Драго към този момент я мисли за луда и я нарочва за извършител на множеството огромни несгоди в живота му в последно време. Осъзнавайки, че се намира в патова обстановка и никой не желае да я чуе, тя въпреки всичко не стопира да се бори за своята идея – да защищити обичания си от най-лошото. Има ли въпреки всичко късмет той да й повярва след откритата отрова тетрадетоксин в дома на охранителя му Огнян, което удостоверява нейните думи, или отчаянието му сега напълно е замъглило неговото схващане?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР