В допълнение към най-големите мобилни и технологични компании в света,

...
В допълнение към най-големите мобилни и технологични компании в света,
Коментари Харесай

IAA Mobility ще представи 100 стартиращи компании

В допълнение към най-големите мобилни и софтуерни компании в света, 100 интернационалните започващи компании също ще показват своите хрумвания за цифрова и щадяща климата подвижност на IAA Mobility 2023. Стартъпите ще са значима част от автосалона IAA, която ще се организира от 5 до 8 септември 2023 година в изложбения център в Мюнхен, ориентирана извънредно към търговски гости (B2B).

IAA Summit е най-важната интернационална B2B платформа за подвижност, събираща на едно място специалисти, представители на промишлеността, публицисти и водещата общественост. Регистрираните стартъпи идват от Белгия, Германия, Естония, Франция, Англия, Индия, Израел, Хърватия, Холандия, Австрия, Румъния, Шотландия, Швейцария, Сингапур, Испания, Чехия, Турция, Тунис и Съединени американски щати.

Областите на изкуствения разсъдък (AI), цифровите решения, инфраструктурата за зареждане, решенията, свързани с самостоятелното шофиране (AD) и тематиките за преработването и кръговата стопанска система ще са изключително добре показани.

„ Стартъпите се показват в непосредствена непосредственост до по-големите изложители на срещата на върха на IAA в изложбения център Мюнхен-Рим. Това значи, че директният продан с интернационалните лица, вземащи решения, и вложители е съвсем обезпечен “ - споделя Кристин декор Брайтенбух, началник на IAA Мобилност в Messe München - „ Проучване на упованията сподели че първо започващите компании търсят интернационалните контакти в своята промишленост, само че също и в сходни промишлености. Второ е желанието да намерят повече и по-добър достъп до вложители, както и контакти с научни институции или разработчици до вратовръзка ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР