В дните на най-светлите християнски празници Bulgaria ON AIR ще

...
В дните на най-светлите християнски празници Bulgaria ON AIR ще
Коментари Харесай

Слушаме Бочели по Великден

В дните на най-светлите християнски празници Bulgaria ON AIR ще предава онлайн църковните служби за Великден – и е единствената българска телевизия, която ще излъчи „ Музика за вяра “ на Андреа Бочели. Както се знае, световноизвестният тенор направи мини концерт в празната катедрала на Милано под съпровода на единствен органист. Изпълнението беше проследено от над 20 милина души в Ютюб, а към този момент е гледано от общо над 37 милиона. Наелектризиращото зрелище идва при нас в навечерието на православния Великден – тъкмо в 23,20 часа. Телевизията е и единствената в България, която разполага с правата за лъчение на концерта на територията на страната.

На 18 април от 23,45 часа феновете ще станат съпричастни на празничното Пасхално свещенодействие – онлайн от патриаршеската катедрала „ Свети Александър Невски “, а на 19 април от 10,55 часа директно от „ Света Неделя “ - катедралния храм на Софийска епархия, ще бъде излъчено празнично свещенодействие за Второ Възкресение.

Киното и поп музиката също са в топ акцентите на политематичната стратегия. На 18 април от 20,30 часа гледаме номинираният за „ Оскар “ и „ Златен глобус “ филм „ Джаки “ – за първите 4 дни от живота на Джаки Кенеди след убийството на брачна половинка й на 22 ноември 1963 година. След вълнуващата история феновете ще се насладят на концерта на обичания от всички дует „ Авеню “. Точно в 22,10 часа спектакълът „ Безвремие “ ще завладее ефира.

Навръх Великден водещият на „ Операция История “ Росен Петров се среща с доцент Йордан Йорданов - експерт с дълбоки знания в областта на историята и туризма, който ще опише малко известни обстоятелства за наличието на народа ни по непознатите земи и въздействието, което България има в международната история.  На 19 април от 20,30 е шоуто на Графа в „ Арена Армеец ”. Малко по-късно, от 23,10 часа, е премиерата на “Одисеята на Жак-Ив Кусто “ за популярния океанограф и еколог.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР