В днешно време спокойно можем да кажем, че киното разполага

...
В днешно време спокойно можем да кажем, че киното разполага
Коментари Харесай

Нуждае ли се Холивуд от интимен координатор

В днешно време умерено можем да кажем, че киното разполага с всичко. В това число визираме най-много големите бюджети, с които се снимат най-мащабните продукции.

По принцип множеството изхарчени пари би трябвало да значи и по-качествен филм, само че за жалост не постоянно се получава по този начин. В екшън филмите пък без каскадьори не може, тъй като някои подиуми изискват специфична подготовка, която елементарните артисти не имат.

Интересното е, че във всички аспекти на на даден филм или сериал има експерти, които наблюдават за положителното осъществяване и сигурността на сцените. При секс сцените обаче, които са все по-често срещани, това не е тъкмо по този начин.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Emily Meade (@need4meade) на Мар 12, 2019 в 11:00 PDT

Според актрисата Емили Мийд никой в Холивуд не обръща особено внимание на секс сцените. Именно Мийд е поискала от HBO да назначат съкровен координатор за сцените ѝ в " Нюйоркска комбина " .
 НВО,
Какъв е казусът на НВО със секс сцените

Новаторски ход към интимността

Причината е, че сериалът разкрива първите стъпки на порно промишлеността, което значи, че секс подиуми несъмнено има. 30-годишната актриса счита, че с напредването на възрастта и зараждането на придвижването #MeToo е станала по-отговорна и взискателна към този вид подиуми.

HBO, несъмнено, са почели настояването на Емили Мийд и са назначили Алисия Родис за съкровен координатор. Ролята на Родис е била да работи взаимно с режисьорите и актьорите, с цел да могат секс сцените да наподобяват по допустимо най-хубавия метод.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Emily Meade (@need4meade) на Сеп 9, 2019 в 3:59 PDT

Сред отговорностите на интимния координатор са и хореографията и познаването на условията на всеки един артист за границите, които е подготвен да премине.
 Новите филмите и сериали по HBO през септември
Новите филмите и сериали по HBO през септември

През първите дни на есента няма да има време за скучаене

Според Мийд, друга употребява от съкровен координатор е, че се понижава шанса този вид подиуми да бъдат неловки за самите актьорите. Оказва се, че в действителност има право, тъй като HBO, както и съперниците им от Netflix, са почнали да назначават интимни координатори за всички свои продукции, в които има секс подиуми, написа Vanity Fair.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР