В днешно време не е достатъчно да имаш милиони последователи

...
В днешно време не е достатъчно да имаш милиони последователи
Коментари Харесай

"Холивуд рипортър": "Скалата" е най-популярният актьор в социалните мрежи


В днешно време не е задоволително да имаш милиони почитатели в обществените мрежи, с цел да бъдеш избран като прочут. Или най-малко това демонстрира класацията на "Холивуд рипортър", която дефинира известността на известните персони и по други критерии.

Заедно с аналитичната компания MVPIndex, "Рипортър" прави ежеседмичен разбор на известността на кино звездите в обществените мрежи като "Туитър", "Фейсбук", "Инстаграм", "Ю Туб" и "Гугъл Плюс". За разлика от останалите сходни ранглисти обаче, изданието взема поради освен броя почитатели, само че също и на "социалния ангажимент", демонстриран на въпросните платформи.

Така, тази седмица огромният победител е Дуейн Джонсън, прочут още и като "Скалата". Той е станал тазседмичният номер 1 с помощта на своя фотография, която е разгласил в "Инстаграм" и на която е облечен като Невероятният Хълк за Хелоун. Само за седмица обявата е била харесана от 4 млн. консуматори на мрежата.

Предполагаме, че това би трябвало да бъде урок за всички амбициозни артисти. Трябва да омайвате публиката си с истории освен от сегашното, само че и от предишното си.

В класацията на "Холивуд рипортър" след Джонсън се подреждат надлежно Дженифър Лопес, Зендая и Лупита Ньонг'о.

На седмо място пък е "Жената чудо" Гал Гадот, която бележи най-големият скок. Според данните на "Рипортър" тя е съумяла да се изкачи с цели 18 позиции по отношение на предходната седмица. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР