В днешно време изглежда все повече дами, сред които актриси,

...
В днешно време изглежда все повече дами, сред които актриси,
Коментари Харесай

Гола, бременна и увита със змия: руски модел скандализира всички с тези снимки

В днешно време наподобява от ден на ден дами, измежду които актриси, модели, инфлуенсъри и елементарни съвременни дами, се стремят към повече почитатели и внимание в обществените мрежи.

Понякога в устрема си към известност някои от тях стигат до крайни и даже скандални решения. Важното е да се провокират интерес и мнения, нали
 10 кино звезди, чиято екранна бременност е била действителна  10 кино звезди, чиято екранна бременност е била действителна  10 кино звезди, чиято екранна бременност е била действителна  10 кино звезди, чиято екранна бременност е била действителна
Особено когато става въпрос за рекламни акции и платени партньорства в Instagram, наподобява съвсем няма стандарти за това какво е уместно да се разгласява и какво – не.
                             

Преди два дни една хубавица провокира отвращение измежду почитателите си с необикновена фотосесия.

30-годишната Виталина Сидоркина-Морабито е съветски модел и е   най-известна с присъединяване си в стилното шоу на Victoria's Secret през 2015.

 

Красавицата е родена и израснала в Хабаровск. През 2011 година се мести в Ню Йорк на 17-годишна възраст, с цел да стане модел.
                             

В рекламна фотосесия на фешън бранд за бъдещи майки Вита театралничи изцяло гола и с огромна смия, увита към тялото си. И в случай че това не е задоволително, с цел да ви възмути, то е добре да се посочи, че рускинята е в напреднала бременност на фотосите.

„ Това е най-ужасната фотография, която съм виждала “, гласи един от най-харесваните мнения под шокиращия пост на Вита в Instagram.
                             

Много от другите съвсем милион почитатели на модела също не останаха очаровани от фотосесията. Ето какво написаха те към фотосите:

„ Нямаш потребност от сходна фотография, до момента в който си бременна... скърбя! “
„ Децата ми са ужасени от тези фрагменти “
„ Това ме накара да извикам най-сериозното „ не “ в живота ми “
„ Не се ли притесняваше, че змията може да усети евентуалната плячка, която пораства в теб? “

Дори и някои от тези мнения да ви се костват прекомерно крайни, обстановката накара мнозина да се запитат къде са границите сред положителния усет и неуместното, когато става въпрос за обществените мрежи и рекламите. 

Други коментиращи не бяха толкоз сериозни и нарекоха Вита „ красива “, „ дива “, „ същинска кралица “ и „ смела “. Самата тя написа към поста, че това е една от обичаните ѝ фотосесии в живота.

Вита е омъжена от 2017 година за 50-годишния си другар Валерио Морабито. Първото дете на двойката, Алегра, се ражда през ноември 2018 година. А втората им щерка, която е станала част от скандалната фотосесия – в края на предходната година.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР