В ДКЦ Софиямед“ функционира ехографска система от най-висок клас и

...
В ДКЦ Софиямед“ функционира ехографска система от най-висок клас и
Коментари Харесай

Ехограф с изкуствен интелект вече работи в ДКЦ Софиямед

В ДКЦ „ Софиямед “ действа ехографска система от най-голям клас и финален модел на софтуерния колос Siemens Healthineers, оповестиха от лечебното заведение.

Апаратът е единствен за страната ни и е особено дарен на „ Софиямед “ от представителството на компанията за България.

„ ACUSON Maple “ е показан за първи път на Европейския конгрес по Радиология – ECR 2024 във Виена, Австрия. Той разполага с изключение на с всички най-нови софтуерни характерности, само че и с изкуствен интелект, който улеснява режимите на сканиране и премерване при рутинната работа и диагностика.

„ Благодарим на Siemens Healthineers за жеста им. Като демонстрационно лечебно заведение целият комплекс на „ Софиямед “-болница и ДКЦ-та, работи с последно потомство инсталация освен на марката, само че и на други водещи международни производители на здравна инсталация. За нас е чест, че Siemens са избрали да дарят най-новият им модел ехограф на нашето ДКЦ, защото стремежът ни постоянно е бил да предлагаме на нашите пациенти най-качественото здравно обслужване от експерти с потвърден опит и инсталация от последно потомство “, разяснява менидмънта на медицинския комплекс.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР