В девет училища на територията на област Перник ще бъдат

...
В девет училища на територията на област Перник ще бъдат
Коментари Харесай

Обявиха конкурси за директори на девет училища в Пернишко

В девет учебни заведения на територията на област Перник ще бъдат назначени нови шефове . За задачата от Регионалното ръководство на образованието /РУО/ в Перник към този момент са оповестили състезания, като заповедта за това е оповестена на уеб страницата на институцията.

Учебните заведение на територията на града са ОУ „ Г. С. Раковски “, ОУ „ Елин Пелин “, ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “ и Професионална гимназия по облекло и туризъм „ Св. Иван Рилски “. Нови шефове ще има и в двете пернишки села Дивотино и Кладница .

Две са директорските позиции в община Радомир : за Професионалната гимназия по превоз „ Юрий Гагарин “ в града и ОУ „ Христо Ботев “ в село Гълъбник .

В община Ковачевци има един разгласен конкурс – в ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “ в село Калище.

Изискванията към претендентите за заемане на позициите са оповестени на уеб страницата на РУО . Конкурсът ще се организира на два стадия : писмен изпит, включващ решение на тест, както и събеседване с претендента с решение на проблеми и отбрана на идея за стратегическо ръководство на институцията.

Документите се подават до 12 февруари ., като могат могат да бъдат изпратени и по електронен път на имейла на РУО-Перник.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР