В декларация от парламентарната трибуна от ГЕРБ направиха разбор на

...
В декларация от парламентарната трибуна от ГЕРБ направиха разбор на
Коментари Харесай

ГЕРБ с оценка на служебните кабинети: Хаос и провал в кризите

В декларация от парламентарната естрада от ГЕРБ направиха анализ на ръководството на двата служебни кабинета, назначени от президента Румен Радев.

" Вие, господин президент, постигнахте гневно разделяне на българското общество, невиждана интервенция в изпълнителната власт, директно ръководство на силовите министерства посредством неговите аватари, невиждана борба сред трите управляващи, рекордна смъртност от Ковид и рекордни цени на ел. силата ", заключи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

" Г-н Радев, вие назначихте служебните държавни управления и им поставихте три съществени задания - да се оправят с рецесията, да приготвят изборите и проекта за възобновяване. Вашите два служебни кабинета сътвориха невиждан безпорядък в политическия живот и ескалираха политическата рецесия. С фанфари обявихте проект за деяние в борбата с Ковид-19, той беше написан и хвърлен в кошчето, упрекна водачът на ПГ на ГЕРБ. Статистиката е ужасяваща, укори го Атанасова за жертвите на болестта, на фона на които си връчвали награди.

В декларацията от ГЕРБ разкритикуваха служебния министър Стойчо Кацаров, който упрекнаха за последната вълна, многото изгубени човешки животи и неуспеха на имунизационната акция. Въведохте зеления документ от през днешния ден за на следващия ден, това докара до цялостен безпорядък. Пълен неуспех за оправянето с пандемията в учебните заведения ", добави още Атанасова. " Абсолютен неуспех имаше и в доставката на щадящи проби за учениците ", продължи да изрежда Атанасова. Чегъртането на най-уважаваните български лекари " добави тя към здравния неуспех. По мотив извършените два парламентарни избора водачът на депутатите от ГЕРБ изреди " бруталните репресии против политическите съперници ". Това докара до цялостна демотивация за присъединяване в изборния развой, рушене на доверие в партиите ", заключи Десислава Атанасова.

Тя продължи с рецензиите към Плана за възобновяване и развиване. " Днес се оказва, че вашият проект е изработен на кайма, а пари за възобновяване ще има вероятно през 2023 година Загубена вероятност за България ", упрекна депутатката от ГЕРБ. Тя уточни още, че помощите за бизнеса са били спрени.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР