В човешката природа винаги има надежда, че ще бъде по-добре

...
В човешката природа винаги има надежда, че ще бъде по-добре
Коментари Харесай

Това наистина действа! В подкрепа на твърдението един необработен споделен опит!

В човешката природа постоянно има вяра, че ще бъде по-добре и когато в действителност е по този начин, е мъчно да запазим страстите, искрите в очите и да не претърпяваме това като победа за всички нас. Всеки ден получаваме информация за невероятните резултати на диск ПОЛАРИС за разнообразни здравни проблеми. Благодарни сме на всички, които ни оповестяват за опита си, тъй като това е метод да предадем потребна информация и всички дружно изпълняваме задължението на света, което е да си оказваме помощ взаимно.



Диана на 43г. от София: Майка ми трансферира топката на мен да дам противоположна връзка - аз също употребявам диска и съм доста въодушевена от въздействието му.

При мен беше подобен случая - Февруари 2019 почувствах, че в региона на жлъчката/черния дроб и най-после се причисли и стомаха - нещо не е наред. Направиха ми проучвания с ехограф, както и проучвания на кръвта, като се търсеха аргументите за положението. Обаче от резултатите на проучванията се видя, че далака ми е повишен, и че имам увеличена продукция на тромбоцити, като цялото внимание се насочи в тази посока.
Няколко пъти докторите ме питаха дали имам някакви други недоволства, само че не обръщаха внимание на недоволствата ми в дясно, които в същото време ускорено и застрашително се изостряха. Неразположението ми не беше взето изключително съществено, само че на мен ми ставаше все по зле. Накрая майка ми сподели „ Абе вземи и пробвай диска “. Обясни ми на какъв принцип работи, и аз един път го сложих, като по-скоро ми се стори, че неразположението се ускори.
Отначало си споделих „ Той май на мен не ми работи “ – като го махнах от себе си за миг, само че майка ми сподели да го подържа по-продължително. Аз го закрепих в региона на черния дроб и напряко изключих, че е там. Тръгнахме да пазарим, ходихме на кафе и така нататък отидоха 2-3 часа и внезапно се сещам аз, че диска е още там (той се закрепя елементарно на тялото, тъй че можеш в действителност да забравиш, че си го сложил изключително на не доста преносими места). Болките и изключителното неразположение, които изпитвах съвсем навсякъде, начело и откъм гърба в дясната част под гръдния панер и към този момент непрекъснато раздразнения ми корем, всичко това на куп беше утихнало, като че ли нищо не е имало. Тогава го махнах, с цел да продължим с подхванатата стратегия, само че към половин час след махането усетих неразположението да се възстановява. От този миг нататък го употребих всекидневно по този начин - до момента в който болката/бодежите и така нататък не стихнеха, го държах на мъчителните места (тези етапи ставаха все по-къси) и по-късно го махах. Сега (средата на юли 2019 г), към този момент повече от месец аз нямам никакви недоволства. При проучванията стигнахме и до биопсия на костен мозък, за слагане на точна диагноза. Но това, което ме караше да се усещам болна, в това време го отстрани диска, тъй като лекуването към момента не беше почнало.



След като се поразрових и зачетох, видях че първоначално диска може да усили неразположението/болките (реакция на тялото, която постоянно е знак за активиране на оздравителния процес), като в следствие се редуцира до изгубване, както беше при мен. От тогава аз го употребявам всекидневно и го слагам върху всичките чакри, като неразположението изчезна изцяло. Споделям за чудесните резултати на диска на доста мои познати, които към този момент направиха своите поръчки.

Диска за мен е едно необикновено разобличаване, което би трябвало да бъде споделено с допустимо повече хора. На мен ми хареса кардинално и това, че от разпространителите му не се търси комерсиалния интерес, тъй като написа, че „ Достатъчно е да имате един диск, който може да се употребява от цялото семейство “, т.е. не се внушава потребността от самостоятелно прилагане, с цел да се купува за всеки по настрана, както и - диска е конструиран по този начин, че е доста устойчив и не е нужно при всяка драскотина да се притесняваме, че е развален и би трябвало да закупим нов. Напротив, обяснено е, че може да се употребява и цялостен живот (стига да не го губим). Което незабавно приказва за една хуманна и морална позиция на хората стоящи зад диска.
Искрено съм признателна на майка ми, че не ми разреши да пренебрегвам диска като алтернатива да си оказа помощ! Защото може би щях към този момент да поглъщам лекарство след лекарство, чиито отрицателни странични въздействия щяха да ме карат да си бутам главата със идващите здравословни проблеми, зародили на тази база...

Благодаря и на дейните български разпространители, без които нямаше да стигнем до това отлично изобретение!

И от все сърце съм признателна на Д-р Дино Томич, че е осъществил продукцията и разпространяването на тази необикновено потребна разработка на гениалните за мен Джордж Лаковски и Никола Тесла.
За повече информация, за споделения опит от целия свят и по какъв начин се трансформира живота на ползвателите след диск Поларис можете да разберете на уеб страницата компания „ Поларис БГ “ ООД www. https://polarisdisc.bg/ и на тел.+ 359 886 777 126
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР