В четвъртък, когато в пленарна зала ще се гледа вотът

...
В четвъртък, когато в пленарна зала ще се гледа вотът
Коментари Харесай

„Атака” и ГЕРБ в сблъсък преди вота заради язовир

В четвъртък, когато в пленарна зала ще се гледа вотът на съмнение към държавното управление, аз не знам по какъв начин ще гласоподавам. Не знам дали това държавно управление заслужава доверие по метода, по който се държи към тези, които го крепят на власт. Това съобщи водачът на „ Атака” Волен Сидеров, представен от партийния пресцентър.

Причина за гнева му е положението на бент. „ Бели Искър” и опитите на районното министерство да трансферира изкуствения водоем към София-област, ръководена от фрагмента на националистите Илиян Тодоров. Стената на язовира би трябвало незабавно да се ремонтира, като това ще изисква милиони.

„ Няма да оставя по този начин игричките на някои министри от ГЕРБ или на някои лобистки кръгове. Бих желал да ги попитам за какво трансферират язовир на регионална администрация с 1 млн. лв. годишен бюджет в случай, че единствено незабавния ремонт на стената коства 80 млн. лв.. По този метод целят да натопят Илиан Тодоров, да го изкарат отговорен и да си измият ръцете с него”, счита Сидеров.

Той ще търси отговори за решението за прехвърлянето от строителния министър Николай Нанков, заместничката му Деница Николова и екоминистъра Нено Димов, който е точно от квотата на „ Обединени патриоти”. Волен Сидеров оглавява парламентарната група на националистическото обединяване.

„ Няма значение, че с ГЕРБ сме съдружни сътрудници. Коалиционните сътрудници би трябвало да се почитат. В случая ние освен че нямаме почитание, а имаме безусловно насмешка с регионалния шеф Илиан Тодоров просто, тъй като е от „ Атака”, оплаква се водачът на политическата мощ.

Това е поредна колизия сред партия от " Обединени патриоти " и ГЕРБ. Валери Симеонов от НФСБ съобщи, че " не желае да вижда " Бойко Борисов, откакто решението за втори въжен превоз над Банско и промени в правилника за ръководство на парк " Пирин " беше отсрочено (по-късно обаче беше прието). Красимир Каракачанов от Вътрешна македонска революционна организация организира същински дебат с сътрудниците си в държавното управление Цецка Цачева и Екатерина Захариева по време на съвещание на кабинета поради Истанбулската спогодба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР