В бюджета да бъдат заложени разходи за PCR тестове, с

...
В бюджета да бъдат заложени разходи за PCR тестове, с
Коментари Харесай

На срещата с БСП: Туристическият бранш поиска безплатни PCR тестове

В бюджета да бъдат заложени разноски за PCR проби, с които да се облекчи придвижването на туристи от чужбина и за чужбина.

Това настояха от туристическия отрасъл на среща с мандатоносителите от "БСП за България ", осведоми

"Ако не сте имунизиран нямате право на този тест. Много хора не желаят да пътуват, тъй като знаят, че при завръщане подлежат на карантина. Много огромни корпорации постановиха възбрана на личния състав си да пътува, с цел да не изпаднат в обстановка чиновниците им да са под карантина ", показаха на срещата.

В срещата, която е по покана на левицата, вземат участие Конфедерацията на българския туристически бизнес и Алиансът на туристическата промишленост в България.



Българска социалистическа партия продължава с консултациите. Днес на ход са синдикатите и неправителствени организации. С тях ще бъде дискутирана актуализацията на бюджета.

Вече четвърти ден последният късмет е в ръцете на Българска социалистическа партия. Затова от левицата не престават с диалозите за новата власт и актуализацията на бюджета.

По-рано през днешния ден започнаха диалози с представители от туристическия отрасъл, а по-късно срещата ще е сред Българска социалистическа партия и Синдикалната федерация на чиновниците от Министерство на вътрешните работи.

В неделя Корнелия Нинова разгласи, че мандатът ще остане при социалистите най-малко до 10-15 септември, с цел да има задоволително време Народното събрание да одобри държавната сметка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР