В битката за кметския стол на Средец от партията влиза

...
В битката за кметския стол на Средец от партията влиза
Коментари Харесай

С грандиозен концерт СЕК открива предизборната кампания в Средец, ще представи силните си кандидати

В борбата за кметския стол на Средец от партията влиза младият и упорит кандидат Николай Стоилов

С величествен концерт, в който ще доминира националната музика от странджанския край, Политическа партия Средна европейска класа ще открие предизборната си акция в Средец. Събитието ще се състои пред Читалище „ Пробуда “ на 3 октомври от 18:30 ч. 

Пред присъстващите Политическа партия СЕК ще показа претендентите си за кметове на обитаеми места, листата за общински съветници, както и предизборната си платформа.

За кметския стол на община Средец партията издигна младия, само че упорит политик Николай Стоилов. 41-годишният претендент е със солидна биография и влиза в борбата със мощна поръчка за победа. Николай Стоилов има хъс и сила освен да завоюва вота, само че още с встъпването си в служба да стартира да работи за развиването на общината, която от години е в застой. 

Кандидат за кмет на най-голямото село в общината – Дебелт, партията издигна различен умел политик – Антон Велчев. Велчев също ще показа главните си акценти от програмата, с които ще преобрази китното обитаемо място. 

На събитието ще бъде показана и листата за общински съветници на Политическа партия СЕК за ОбС-Средец. Отборът на партията в Средец се състои от експерти, експерти в разнообразни области, енергични хора и цивилен деятели. Обединени, със своята експертност, те имат самочувствието да застанат пред жителите на Средец. За тях община Средец не е просто място за живеене, а идея, за която би трябвало да се борят всеки ден. Именно по тази причина живеят и работят в родния си край. Отлично са осведомени с проблемите на общината и имат решение на всеки един от тях.  

„ Всички поданици на община Средец, а и освен, са добре пристигнали на концерта. Освен че ще представим нашите претенденти, ние желаеме и да забавляваме присъстващите. Това няма да е единствено концерт, а прекарване с същинска национална музика. За гостите ще пеят спечелилият в музикалното шоу „ Гласът на България “ Петя Пенева, странджанският славей Жечка Сланинкова и Таня Стоева. Заповядайте! “, споделят от общинското управление на партията. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР