В Белград, Сърбия се откри 41-вото Международно туристическо изложение (IFT)

...
В Белград, Сърбия се откри 41-вото Международно туристическо изложение (IFT)
Коментари Харесай

Община Русе представи региона на туристически изложения в София и Белград

В Белград, Сърбия се откри 41-вото Международно туристическо ревю (IFT) в Белград, където Община Русе се показва в границите на щанда на Република България. Изложението е най-голямото в Сърбия, предопределено както за всеобща аудитория, по този начин и за експерти в сектора.
Сърбия е измежду осемте водещи пазари за входящ туризъм за България, по информация на нашето Министерство на туризма. През 2018 година, посетилите България сръбски туристи са над 421 000, което е растеж със 7% спрямо 2017 г . Българите, посетили западната ни съседка през 2018 година са към 500 000, което също бележи растеж с 6,7% по отношение на 2017 година
Директорът на Общинско дружество „ Русе Арт” Мариан Савов участва в Белград на подписването на меморандум за съгласие сред туристическите министерства на България и Сърбия. Документът беше публично подписан от министъра на туризма на България Николина Ангелкова и Расим Ляич, вицепремиер и министър на търговията, туризма и телекомуникациите на западната ни съседка. България е сътрудник на интернационалния туристически конгрес в Сърбия, на който се показват стотици дестинации и се посещава от десетки хиляди. През 2018 година Сърбия бе публична страна-партньор на българското туристическо ревю „ Ваканция и СПА Експо “, чието тазгодишно издание приключи преди дни и Община Русе също се показа със личен щанд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР