В Баща в излишък 2“ Уил Фарел и Марк Уолбърг

...
В Баща в излишък 2“ Уил Фарел и Марк Уолбърг
Коментари Харесай

Бащи в излишък ще спасяват Коледата (ВИДЕО)

В „ Баща в остатък 2 “ Уил Фарел и Марк Уолбърг се завръщат в функциите си на Дъсти и Брад в продължението на комедийния шлагер от 2015 година „ Баща в остатък “.

Този път те ще би трябвало да се преборят със личните си татковци – мачото и представителя на „ остарялата школа “ Кърт и свръхчувствителния и прочувствен Дон. В функциите на двамата дядовци влизат ветераните Мел Гибсън и Джон Литгоу.

Дъсти и Брад са постигнали невъзможното – другарство и спокойно битие, до момента в който споделят бащинството. Всичко върви безпрепятствено досега, в който техните лични татковци идват за Коледа и разклащат радикално нежния мир посред им.

Ще могат ли двамата да подценен появилите се пукнатини в връзките им и да работят дружно, с цел да потвърдят, че прогресивният им наставнически жанр работи? И дали ще съумеят да обезпечат на фамилията си най-хубавата допустима Коледа?

Режисьор на „ Баща в остатък 2 “ е Шон Андърс („ Шефове-гадняри 2 “, „ Баща в остатък “), който е и сценарист дружно с  Джон Морис („ Семейство Милър “). В функциите са Уил Фарел, Марк Уолбърг, Мел Гибсън, Джон Литгоу, Линда Карделини, Джон Сина и Алесандра Амброзио.

„ Баща в остатък 2 “ идва в българските кината на 10 ноември.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР