В бързо развиващия се сектор на финансовите технологии, обяви ключова

...
В бързо развиващия се сектор на финансовите технологии, обяви ключова
Коментари Харесай

Ивелин Камбуров поема ръководството на Credissimo от Сокол Янков като изпълнителен директор

В бързо развиващия се бранш на финансовите технологии, разгласи основна смяна в своето управление. Сокол Янков, основател и главен акционер, показа Ивелин Камбуров като новия изпълнителен шеф на компанията. Този ход акцентира устрема на бизнес групата към нововъведения и развиване, като изборът на Камбуров е пряк резултат от неговата потвърдена отдаденост, професионализъм и новаторски метод през годините.

Ивелин Камбуров има повече от 17 години опит в одита, финансовите услуги и финансово-технологичните решения. Неговата кариера е изпълнена с триумфи в създаването на тактики, ръководството на стартъпи, основаването на бизнес процеси и мониторинг на KPI системи, което го утвърждава като водач, подобаващ да посрещне провокациите, които предстоят в развиването на компанията. През последните 10 години като основен финансов шеф на Credissimo, Камбуров показва умения за ръководство на финансите и развива финансовата функционалност като основа за триумфа на бизнес групата. Под негово управление, Credissimo освен преодоля провокациите на пандемията от Ковид, само че и се утвърди като водач в своята област, наблягайки както устойчивостта, по този начин и новаторския капацитет на компанията.

Двукратното отличаване на Ивелин с премията „ CFO на годината “ е самопризнание за способността му да ръководи с точност и да вкарва нововъведения, изключително в областите „ Ликвидност и риск “ и „ Трансформация на финансовата функционалност “. Тези оценки освен акцентират неговата експертиза, само че и удостоверяват значимият му принос към финансовата непоклатимост и нововъведенията в бранша, показват от компанията
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР