В бързо производство, за получаване на нетрудови доходи чрез проституция,

...
В бързо производство, за получаване на нетрудови доходи чрез проституция,
Коментари Харесай

Хванаха за пореден път проститутка по време на работа в кола на клиент край Варна

В бързо произвеждане, за приемане на нетрудови приходи посредством проституция, съдът наложи административно наказване " санкция “ на 35-годишна жена, оповестиха от пресслужбата на Районен съд - Варна.

Деянието, наказуемо по член 329, алинея 1 от Наказателния кодекс, е реализирано неведнъж за времето от 31 януари до 29 юли тази година. През този интервал нееднократно подсъдимата е била засичана да предлага полови услуги на клиенти в региона на остарелия път Варна - Бургас. От информации по делото се открива, че през това време за подсъдимата липсват данни за регистрации като безработна, по отношение на подписани трудови контракти, за внасяне на самоосигурителни или здравни осигуровки. Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като в същото време посредством проституция си набавяла нетрудови приходи по аморален метод. Само през посочения интервал органите на полицията са връчили на подсъдимата общо 5 предупредителни протокола да не прави сходна активност.

При последния случай от 29 юли т. год., подсъдимата била хваната да предлага полова услуга на клиент в спрян автомобил край отбивката за околност " Боровец “.

35-годишната жена е с чисто правосъдно минало. По импортирано от прокуратурата разпореждане, съдът я освободи от наказателна отговорност, като ѝ наложи административно наказване – санкция, в размер на 1000 лв.. Решението на Районен съд – Варна предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР