В бързи производства, Районен съд – Варна наложи наказания на

...
В бързи производства, Районен съд – Варна наложи наказания на
Коментари Харесай

Двама водачи се разделиха с книжките си след шофиране във Варна след употреба на алкохол и наркотици

В бързи производства, Районен съд – Варна наложи санкции на автомобилни водачи, карали след приложимост на алкохол или опиат, оповестяват за Moreto.net от пресцентъра на съдилището.

22-годишен юноша е засечен да кара лек автомобил „ Мерцедес “ на 29 юли тази година във Варна, след приложимост на амфетамин и метамфетамин. Наркотичните субстанции са били открити при направена инспекция на лидера в КК „ Св. Св. Константин и Елена “ с полеви дрегер-тест за опиати. За съответното действие съдът утвърди съглашение, с което на подсъдимия беше наложено наказване от 4 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период, както и отнемане от правоуправление за период от една година.

В друго обсъждано дело, съдът наложи условно наказване от 3 месеца отнемане от независимост и 200 лв. санкция на 24-годишен лидер, заловен да ръководи автомобил „ Нисан “ с алкохолна централизация от 1,87 промила. Деянието е открито при инспекция във Варна на 19 юли т. год. Подсъдимият бе лишен от право да ръководи МПС в продължение на 6 месеца.

Постигнатите и утвърдени от съда съглашения са дефинитивни. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР