В балната зала на Националната художествена галерия Астра Комерс“, най-големият

...
В балната зала на Националната художествена галерия Астра Комерс“, най-големият
Коментари Харесай

Най-големият вносител на платове за работно облекло „Астра Комерс“ празнува 25 години

В балната зала на Националната художествена изложба „ Астра Комерс “, най-големият български снабдител на платове за работни дрехи, означи своя 25-годишен празник. На събитието участваха сътрудници, клиенти, снабдители и даже съперници на компанията. Партньори на тържеството бяха бутилиращата компания „ Горна баня “ и винарска маза „ Едоардо Миролио “, а специфични участници – финалистките от България търси гений Пресияна и Мирела Димитрови.
„ Истината е, че преди повече от 25 години, през 1989-а двамата с брат ми създадохме компанията, която по-късно се трансформира в „ Астра Комерс “ – описа създателят на компанията Христо Павлов. – Това, което ни отличава и ни прави водачи на пазара, в действителност е персоналното отношение, персоналното обгрижване на всеки клиент. По този метод посрещнахме условията на пазара, променихме се и преди 4 години започнахме производството на лична серия работни дрехи. “
В последните години компанията уголемява активността си със основаването на търговски отдел за работа с крайни клиенти. С доста възторг и сила, стъпвайки на своя дълготраен опит в бизнеса с платове, компанията сполучливо предлага работно облекло и персонални защитни средства, налагайки се на този доста конкурентен пазар.
„ През всички тези години сме имали и своите върхове, и спадове. Имахме и своите съмнения и страхове – показа Елина Христова, ръководещ сътрудник – „ Астра Комерс “ се трансформира в водач на пазара точно с помощта на нашите сътрудници, клиенти и другари. Защото за всеки бизнес постоянните връзки на доверие са в действителност най-важната опора и индикатор за сигурен напредък. Едно от нещата, за които постоянно ще съм признателна, е, че не спряхме да мечтаем, да си слагаме нови провокации, да се стремим към нови достижения и точно това наше предпочитание за развиване ни оказа помощ да съберем стойностен екип, с който през днешния ден да посрещнем вашите упования. “
Представителното и уместно работно облекло е основен фактор в напъните за сигурността на труда и възприятието за комфорт на работа. „ Астра Комерс “ предлага верните решения за работно облекло за компании и организации от друг мащаб и сфери на активност – от опазването на здравето до поддръжката, от хранително-вкусовата индустрия до металургията. Облеклата са от тествани и издръжливи материи, което подсигурява сигурността на чиновниците.
Днес компанията разполага с наличия над 2 000 000 метра плат на склад в България, а от седем години компанията сполучливо оперира и на румънския пазар.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР