В българския политически живот се появиха 2 жанра – интервю

...
В българския политически живот се появиха 2 жанра – интервю
Коментари Харесай

ГЕРБ: Служебното правителство се превръща в предизборен щаб на президента

 В българския политически живот се появиха 2 жанра – изявление със себе си и изявление на запис. След изявлението на, където той се опита да уволнява публицисти, в този момент служебното държавно управление се пробва да управлява връзката си. Това съобщи на ексклузивен брифинг на ГЕРБ. 

" След снощното изявление на служебния министър-председател разбрахме, че той е схванал от медиите, че са подслушвани политици. Той може да разбере истината и ние желаеме да разберем истината. Ако е нарушен законът, тези, които са го нарушили, да понесат своята отговорност.

Ние обаче знаем, също от медиите, че службите напълно неотдавна бяха изслушани във връзка шпионската мрежа, която работи от Руската федерация и им беше дадена доста висока оценка. Очевидно, че служебният министър-председател и вътрешният министър не могат да простят на службите, че са разрушили тази връзка ", уточни още Митов.

По думите му служебното държавно управление се трансформира в избирателен щаб на президента Радев.

" Откъде се появиха изказванията. Атанас Атанасов за следващ път се появява с такива изказвания. Мине се не мине, дойдат избори и той афишира, че някой е бил, подслушван.

След това се открива, че това не е правилно. Той като старите циркови актьори си има няколко номера. Като един тюлен през обръч. След като реши да уволнява публицисти по медиите и цапна в тази кална локва, взеха решение да го извадят от там и Атанасов го изважда ", уточни Митов и напомни аферата " Костинброд ".

" След това истината, когато излизаше нескрито, стана ясно, че всичко, което се е случвало е било законно. Подобни позволения се утвърждават от съда. Призоваваме всичко да бъде разкрито.

Да се извади статистиката на позволените СРС-та и в последна сметка да стане ясно каква е истината, само че не можем да приемем сходно говорене без каквито и да е доказателства. За нас сега шефовете на служби са атакувани, тъй като разкриха съветската шпионска мрежа ", сподели още Митов.

Аз имам един въпрос. Защо желаят шефа на ДАР. Службите са атакувани. Ние разбираме логиката новото държавно управление да сменя регионалните шефове, само че какво провокира промяната на шефа на " Митниците ", или на Национална агенция за приходите, или на ДВСК.

Това държавно управление е като Орешарски 2. Всеки ден това се удостоверява. Хвърлят една неистина и се пробват да убедят българските жители, че има една интрига, която е била проведена от предишното държавно управление. Сега желаеме истината да излезе. Като виждам методологията, по която работят. Ще се окаже, че вятърът на смяната е единствено вятър. ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР