В българската политическа реалност се явява голяма дупка. Тази дупка

...
В българската политическа реалност се явява голяма дупка. Тази дупка
Коментари Харесай

Бивш PR на ПП: Доган предлага дуо по примера на Кирил и Асен - единият ще е чаровен, а другият гениален

" В българската политическа действителност се явява огромна дупка. Тази дупка я запълнихме с " Продължаваме промяната “, в този момент тя се пързаля с шейна надолу. Отваря се голям празен ход в центъра. Българинът е центрист той не обича да се веят съветски флагове и да се друсат хорца както се прави в ляво или да се ядат торти както се прави в дясно. Българинът желае да стои в центъра и да бъде постоянен. Това желае да му предложи Доган и да осъществя Пеевски “, каза PR специалистът Диана Дамянова пред bTV.

По-рано през днешния ден в позиция Делян Пеевски съобщи, че най-хубавото следва . Изявлението идва след новогодишното послание на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, в което той изненадващо предложи партията да има не един, а двама съпредседатели – Пеевски и Джевдет Чакъров.

" Преди два месеца споделих, че Движение за права и свободи потегля да търси своето място в центъра на политическия български живот, отвън етническата част. Това се случва. Трябва да отбележим, че Пеевски и Доган споделят едно и също, че партията би трябвало да се върне при хората. Доган споделя три значими неща, че партията би трябвало да се върне, второ, че партиите са част от гражданското общество и споделя, че при новата геополитическа обстановка би трябвало да се откри път, в който да спазваш геополитическия си път, само че и да запазиш своите национални ползи и еднаквост. Доган не може да си разреши да постави напълно българин. Това не са бабите, които нижат тютюн, а публиката на Движение за права и свободи е една напълно друга. Той предлага дуо по образеца на Кирил и Асен и единият ще е обаятелен, а другият ще е талантлив ", изясни Дамянова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР