В България се полагат всички необходими мерки за ограничаване на

...
В България се полагат всички необходими мерки за ограничаване на
Коментари Харесай

Астролог посочи най-важната дата за коронавируса в България

В България се поставят всички нужни ограничения за ограничение на разпространяването на ковид. Но светът се намира в пандемия, чийто край за момента е мъчно да се предвижда. Единствените хора, които се наемат да кажат по кое време ще свърши всичко това, са астролозите. Световноизвестния астролог Гал Сасон даде своята прогноза за края на епидемията в България пред Нова ТВ.

Той е одобрен създател и нравствен преподавател с многочислени почитатели в Европа, Съединени американски щати и Близкия изток. Астрологът напомни, че е планувал за такава зараза в своите книги, а повода е събирането на Плутон и Сатурн - две могъщи планети, които предизвикват катаклизми на всеки 38 години. Предишното такова събиране е било през 1982-1983 година, когато е избухнала епидемията от СПИН, имало е криза, а гладът в Африка е имал чудовищни размери.

Уви, двете планети още веднъж се събират. В България обаче обстановката ще бъде непредсказуема поради завръщането на Юпитер. Предстоящите дати, в които в страната ни ще има изключително позитивна сила, са 17 юли и 7 ноември. Тогава ще употребяваме силата на Юпитер. Завръщането на Юпитер ще помогне на България и поради позицията си - първи дом.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР