В България по искане на Русия е задържан участник в

...
В България по искане на Русия е задържан участник в
Коментари Харесай

В България по искане на Русия е задържан участник в нашумяло престъпление в Москва

В България по искане на Русия е арестуван участник в нашумяло закононарушение в  Москва. Името му е Абубакар Абакаров, участник в престрелката в Москва сити, написа в. „ Комерсант “, базирайки се на източници.

Според изданието след спора със стрелбата Абакаров се е укрил, задържан е задочно и е разгласен за интернационално търсене. Мъжът е живял дълго време в Украйна, след което е отпътувал за Европа. Издирваният се е чувствал в цялостна сигурност, тъй като след началото на войната множеството страни, най-много от Европейския съюз, отхвърлиха интернационално правно съдействие с Русия.

Според „ Комерсант “ съветската Генерална прокуратура приготвя документи за екстрадицията на 44-годишния Абакаров.

През ноември 2017 година на празненството за рожден ден на предприемача Дмитрий Павлов в ресторант Crystal Ballroom в кулата „ Око “ се случи пукотевица, вследствие на която един човек беше погубен и петима бяха ранени.

Конфликтът е почнал заради обстоятелството, че паркираната кола на милиардера Гавриил Юшваев е пречел на прекосяването на певицата Любов Успенская. Служители на Федералното държавно унитарно дружество „ Охрана “ на Руската армия, публично наети да ескортират скъп товар, са помолили водача да махне колата, след което е почнала свада, прераснала в престрелка. Шестима охранители са ранени, един от които след това умира. Сред ранените има двама чиновници на Федералното държавно дружество „ Охрана “.

Източник – РИА Новости/Превод:SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР