В България нещата се развиват добре, тъй като мерките са

...
В България нещата се развиват добре, тъй като мерките са
Коментари Харесай

Ники Михайлов си припомни периода в Твенте

" В България нещата се развиват добре, защото ограниченията са по-затегнати, в сравнение с в Нидерландия "

Вратарят на Левски Николай Михайлов приказва пред пред холандска медия, разкривайки любопитни неща от персоналния си живот. Стражът на Левски разяснява връзката си с известния модел – Николета Лозанова, за интервала си в Твенте, за най-големите си неточности.

" В България нещата се развиват добре, защото ограниченията са по-затегнати, в сравнение с в Нидерландия. Страната е под карантина и можеш да отидеш единствено до супермаркетите и аптеките. Дори парковете бяха затворени до първия ден на май. Прекарвам време със фамилията си и няколко други другари. Имам два магазина за облекла тук, ресторант за бързо хранене и различен ресторант. Сега планираме с сътрудниците ми по какъв начин можем да доразвием тези въпроси. Освен това преди малко закупих нов апартамент, който в този момент подреждам посредством дизайнер. Така извозвам времето си по-леко ”, стартира Михайлов. Той посочи, че прекарва много време със фамилията си.

" Играя на PlayStation и Монополи с другари. Сега си почивам, защото към този момент не съм на 20 години. Различен Николай съм към този момент от този, който беше. Николета Лозанова не е известна единствено в България, а в целия свят. Тя е моята обич от детството. Помня, когато бях на 16, победихме с Левски в дербито против ЦСКА. След мача се запознахме на едно събитие, пихме кафе няколко дни по-късно и след това към този момент бяхме дружно. Бяхме двойка до първите ми дни във Твенте. Всеки от нас потегли по собствен личен път, само че когато отидох в Турция, още веднъж се събрахме. Вече е по този начин от четири години ”, сподели той пред Vice.com. Според Николай Михайлов всички в България разпознават него и Николета.

" Аз съм състезател на националния тим, а тя е най-известната инфлуенсърка в България. Бяхме разпознавани и когато не бяхме дружно, само че в този момент е по-различно. Ако би трябвало да бъда почтен, не обръщам внимание на тези неща. Вече съм на 31 години и за опита си и случките съм се поучил. Истина е, че имах Ламборгини, което бе оранжево-червено. В Холандия има граница с Германия, само че в никакъв случай не съм бил по бързото каране. Сега съм доста по-внимателен. Винаги колите са били моята обичана тематика и от време на време просто променям с различен модел. Сега карам Range Rover, защото е по-комфортно за моето семейство. ”, призна още стражът на родния Левски. Той посочи, че е направил неточност, напускайки Нидерландия.

" Взех неуместно решение преди да напусна. Имах една година договор с Твенте, само че имах и джука сделка с Фиорентина след края на сезона. Трябваше да подпиша петгодишен контракт. Две седмици преди този момент обаче счупих пръста си, а това прекрати диалозите сред страните. Все още имам вяра, че тогава трябваше да сменя ситуацията. Спечелих всичко допустимо за шест години и трябваше да намеря нова мотивация в живота си. Имах да предпочитам сред Хетафе, Верона и два други клуба, само че направих грешката да избера отбора от Верона. Отивайки там, разбрах, че вратарят им е втори капитан на тима. Те не се нуждаеха от мен и това ме влуди доста. Отидох при треньора и питах за какво не ме употребява. Три седмици след контракта се разделих с тях. Те бяха подготвени да ми дадат късмет по-натам, само че аз се контузих за шест месеца. Всичко просто се обърка. Изборът ми с турския Мерсин Идманюрду също не беше добър. Вече не възнамерявам доста напред в бъдещето. Когато бях млад, имах доста проекти, само че те непрекъснато се трансформират. Не виждам по-далеч от няколко месеца напред. Може би в този момент мога да потвърдя, че няма да стана треньор или ментор на вратари, само че това може да се промени след пет години. На това ме научи живота, че плануването в дълъг интервал от време е безсмислено. Ще забележим какво ще се случи ”, приключи Михайлов. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР