В България има много А отбори. И по-добри селекции могат

...
В България има много А отбори. И по-добри селекции могат
Коментари Харесай

Христо Иванов за правителството: И по-добри селекции могат да се направят

" В България има доста А тимове. И по-добри селекции могат да се създадат. Важното обаче е, че в тези сложни договаряния Кирил Петков и Асен Василев съумяха да сглобят от четири доста разнообразни обединения едно държавно управление ", сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов. В събота министър председателят, че министрите са А тима на страната.

Христо Иванов добави, че поради разликите ще е мъчно на държавното управление на Кирил Петков да работи безпроблемно, само че уточни, че при него " няма униформеността на кабинетите на Борисов ", при която единствено той е бил прав.

Христо Иванов не скри, че всяка една от партиите в обединението - " Продължаваме промяната ", " ИТН ", Българска социалистическа партия и " Демократична България " има запаси и терзания, само че в този момент не е моментът да се приказва за тях.

" Приемаме, че съглашението е най-хубавото на този стадий. Ако стартираме в този момент да приказваме за терзанията, рискуваме да не успеем да се възползваме от най-важното - постигнатото от мандатоносителя ", посочи Иванов.

В отговор на въпрос, той уточни, че тематиката за дълбока промяна в прокуратурата би трябвало да се сложи по подобен метод, че нито една партия да не посмее да се разгласи против нея, тъй като ще заплати висока цена. Тогава можело да се стигне и до нужните промени в Конституцията, за които са нужни и гласове от опозицията.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР