В България е много модерно, когато някой каже, че не

...
В България е много модерно, когато някой каже, че не
Коментари Харесай

Нова мега хитачка, нов скандал: Нападнаха жестоко Emil TRF за песента с Теди Александрова

В България е доста съвременно, когато някой каже, че не слуша чалга. Тогава той печели най-малко 50 точки в очите на другите... или най-малко по този начин си мисли. Всъщност всички знаем каква е истината и каква е повода поп-фолк частите да са най-слушаните у нас.

Та нещо сходно застигна и трапъра Emil TRF, който пусна мега хитачка с Теди Александрова. " Масура " е топ, само че точно тези хора се възмутиха " по какъв начин по този начин може трапър да пусне ария с чалга пеперудка ". 

Виж още: Женска завист: Хейтъри вбесиха Моника Валериева, тя ги прокле по невиждан метод

" Защо бе, момче ", " Майко блага, какво стана с великия Emil TRF ", " Направо unfollow ", " Емо стана новия Криско ", възмущават се моралистите в мнения. 

Емил (разбира се) не е склонен с откровения хейт и цитира мнение на негова фенка, която закопа всички, твърдящи, че трапъра се е продал за пари. " Продават се за пари точно тези, които вършат едно и също all the time, с цел да угодят на почитателите си и да се слушат ". 

Виж още: Дидо Културиста sugar daddy на Капитонова? Рускинята се фука със скъпи лимузини

Всъщност тъкмо по този начин се случи преди време и с Биляниш, и с Диона. Двете завиха към поп-фолка и бяха нападнати от моралисти, които " не слушат чалга ". 

Изображение: https://www.instagram.com/emiltrf/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР