В България често се възхищаваме на спортните ни легенди и

...
В България често се възхищаваме на спортните ни легенди и
Коментари Харесай

Пълната спортна зала. Мечта или близка реалност? 

В България постоянно се възхищаваме на спортните ни митове и техните впечатляващи спортни резултати от предходни десетилетия, само че рядко обръщаме уместно внимание на актуалните спортни постижения в другите типове спортове. Ако приказваме с нашите деца за спорт, виждаме поклонението им към задгранични спортни идоли с непостижими за нашите действителни доходи и жанр на живот.

Това обаче е въпрос, който се трансформира в крайъгълен камък и основа на основаване и развиване на национална идея за поддръжка на българския спорт. А кой е най-подходящият метод? Очевидно от това което направиха «БулсаткоМ», посредством лъчение на качествено наличие, обвързвано с провеждането на български спортни шампионати в международен и народен мащаб.

       Инвестицията на Булсатком

За феновете на спорта Булсатком влага в лъчение на качествено наличие в спортния тв канал b1b-box, който отразява от ден на ден и повече спортни събития от България. Заедно с сътрудниците си от продуцентската къща Circle media, оферират на почитателите висококачествена продукция посредством новаторски технологии за мобилно снимане.

             Дилемата

За Булсатком концепцията да поддържат българския спорт живее от дълго време, само че е било належащо да вземат решение дали да  възобновят правата за испанското състезание. След направения разбор, от компанията заключиха, че инвестицията в това състезание, изключително когато то се излъчва и в различен състезателен пакет на пазара  е напълно нерентабилно. Именно търгът за възобновяване на правата на LaLiga се оказа повратната точка в решението да се пренасочат вложенията към родния спорт като идея и наша нова задача.

Пренасочването към спортовете на локално равнище е тренд освен у нас, а и в други страни. " Наскоро бях поканен да вземам участие в интернационална конференция в Дубровник и по време на диалозите с мои сътрудници от оператори от други страни се оказа, че доста от тях са стигнали до сходни изводи, изключително в подтекста на безотговорно растящите равнища на цените за елитните футболни шампионати в Европа " показа Станислав Георгиев, общоприет шеф на Булсатком.

        Високите цени за клиентите

Клиентите в България са директните пострадали от растежа на правата за британското, испанското, немското и италианското състезание, както и Шампионската лига. Неслучайно сътрудниците от " Диема спорт " и " Макс спорт " им се наложи да покачат цените в средата на лятото, когато станаха известни новите условия за възобновяване на договорите им за публикувани на елитните футболни шампионати ", показа Станислав Георгиев, общоприет шеф на Булсатком.

           Футболът не е всичко

Виждането на компанията и спортната телевизия за недоброто положение на българския спорт е, че не се обръща задоволително внимание за необятното му отразяване под формата на телевизионнен артикул, като се изключи националното футболно състезание, а на места малко баскетбол и волейбол. А спортните дисциплини са доста повече, както стана ясно на Олимпиадата, където бяха извоювани медали. Защо да не се отразяват и другите спортове, които са не по-малко сложни и влиятелни?

Затова решението е, излъчвайки качествено повече спортове, създавайки нови модели за подражателство, ще бъдат привлечени и рекламодатели за шампионатите и надлежно доходи за спортните федерации. Генерирането на нов поток парични средства от рекламодатели ще задейства екосистемата, и с напъните на всички страни, ще бъдат обезпечени спомагателни средства за българските спортни клубове, което ще им помогне да си развият инфраструктурата и да могат да стартират да влагат повече в детския спорт, търсейки гения на бъдещето.

          Пълната зала - остаряла фантазия

Като осигуряващи телевизионно наличие, «БулсаткоМ» напълно не считат, че могат да се оправят сами само с даването на необятно портфолио от спортни дисциплини. В завъртането на колелото напълно закономерно би трябвало да се задействат федерациите, само че би трябвало да бъдат призовани и повече компании в ролята си на спонсори, които да поддържат българския спорт. Те дават обещание, че логата им по тениските, към пистите и стадионите ще бъдат видени от телевизионните фенове.

" Някога, когато забележим цялостна зала в българските шампионати по плуване, по водна топка, хандбал, джудо, битка, бих желал да знам, че ние от " Булсатком " сме съдействали най-малко малко за това. Когато забележим от ден на ден деца със спортни сакове в градския превоз да отиват на подготовка по тенис, волейбол, баскетбол, футбол, ще знаем, че това е време, което изкарват надалеч от екс-бокса или пушкома в градинката до учебно заведение. Това е нашата задача - да върнем децата по игрищата и залите, тъй като няма нищо по-добро за тях от това да спортуват в свободното си време ", показа с вяра Станислав Георгиев.

             Стратегията

Като част от тактиката си, «Булсатком» обърна внимание на доста известни в предишното, само че позабравени съревнования като Международната колоездачна обиколка на България, мачове по ръгби, хокейното състезание за мъже и други Наскоро Булсатком оказа помощ на Семеен кодекс " Левски " да провежда два шампионата за подрастващи в ледената игра. Придобити бяха и правата за лъчение на Световното състезание по волейбол за юноша, които бяха съпроводени от Circle media, които отразиха техните победи и тяхното шесто място в света.

Предстоят още доста вълнуващи преживявания с b1-box дружно с родните ни шампионати и изявените ни спортни лица.

Какво могат да гледат феновете на ТВ b1b-box в този момент

Емоциите от националното състезание по хокей към този момент ще са налични на феновете на Булсатком. Също по този начин, Шампионската лига по хандбал, държавното първенство  по водна топка. Това са шампионати, които също имат своята немалка публика и са цялостни с оспорвани борби. Ще можете да им се насладите, както и да откриете новите гении, които могат да станат изявени български спортисти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР