В Австралия се провеждат изпитания на терапия с антитела, създадени

...
В Австралия се провеждат изпитания на терапия с антитела, създадени
Коментари Харесай

В Австралия изпробват синтетични антитела, създадени от компютър

В Австралия се организират тествания на терапия с антитела, основани от компютър и програмирани сами да дефинират типа на тъканите към туморите, заяви " Дъ таймс ъф Израел ". Терапията е дело на израелски експерт.

Ако тестванията в Австралия приключат сполучливо, синтетичните антитела ще могат да нападат клетките, които подкрепят туморите и ще поддържат тези, които инхибират растежа на рака.

Изобретателят на лечението проф. Янай Офран сподели, че в този момент лекуванията се организират с човешки или скотски антитела. След това те се обработват в лаборатории и се създават в огромни количества, само че продуктът съдържа рестриктивните мерки на истинските антитела. Това се преодолява със основаването на антитела благодарение на компютър и производството им посредством аминокиселини в развой, който прилича тримерен щемпел.

" Антителата са доста потребни, само че при метода, по който се ползват в медицината през днешния ден, се употребява единствено дребна част от качествата им ", сподели той пред израелското издание. " Нашата задача е да вземем антителата и да стъпим върху това, че са безвредни, постоянни, лесни за потребление и могат да бъдат съхранявани с години ".

Проф. Офран от университета Бар-Илан е създател на голям брой оповестени проучвания за метода за дизайн на антитела благодарение на компютър. Проф. Офран ги назовава " нано-роботи " и показва, че те освен могат да нападат един вирус, само че и да работят сре

Източник:БТА

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР