В авиацията отговорност носи командирът.Така президентът Румен Радев отговори на

...
В авиацията отговорност носи командирът.Така президентът Румен Радев отговори на
Коментари Харесай

Румен Радев: В авиацията отговорност носи командирът

" В авиацията отговорност носи командирът. "

Така президентът Румен Радев отговори на рецензиите, отправени от премиера Бойко Борисов. Припомняме, през вчерашния ден министър-председателят съобщи по адрес на президента: " злобата на двуличника Радев прелива ".

Държавният глава се отбрани от рецензиите на премиера и съобщи, че като ръководител на Военновъздушни сили в никакъв случай не е губил хора и в никакъв случай не са падали самолети.

Коментарът си Румен Радев направи пред да вземе присъединяване в формалното честване на 60-та годишнина на Софийския градски съд.

Не единствено като пълководец на Военновъздушни сили, а в цялата си командирска кариера - пълководец на звено, пълководец на ексдрила и пълководец на авиобаза няма нито един умрял авиатор, механик, аероплан и вертолет. " Това е реализирано в извънредно комплицирана конюнктура с множеството рискови фактори за полетите ", посочи Радев.

По думите му освен, че не е губил хора и техника, а дружно с неговите подчинени са съумели да трансформират подготовката във Военновъздушни сили от един консервативен модел на подготовка до един напредничав актуален модел.

Радев съобщи, че това е реализирано не поради опростяване на подготовката.

" Аз не съм пълководец на страната, а съм държавен глава ", даде да се разбере президентът.

Припомняме, че през вчерашния ден президентът Румен Радев съобщи пред bTV, че не желае България да катастрофира от блаженство. Той акцентира, че в България има ненаказана корупция по високите етажи на властта.

Мнението на президента е и че кабинетът харчи на мрачно държавни средства. Той подлага на критика лобистките закони, които се одобряват.

След това министър председателят отговори като съобщи, че злобата на двуличника Радев прелива. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР