В ареста започна новата година във Варна за двама мъже,

...
В ареста започна новата година във Варна за двама мъже,
Коментари Харесай

​Двама арестувани след екшън по варненските улици​

В ареста стартира новата година във Варна за двама мъже, които откраднаха колата на собствен прочут, провокираха злополука и сътвориха опасности в гъсто обитаем регион в града.

Варна
 © Фейсбук: "Виждам те КАТ - ВАРНА "
Двамата извършители са засечени на 1 януари, към 15.25 часа, от автопатрул от Второ районно ръководство – Варна, който обезпечава сигурността на придвижването, на пътя в посока Каменар.

„ БМВ “-то с варненска регистрация подценява сигнала за прекъсване и откакто едвам не удря служителя на реда, продължава към Варна. Там колата е видяна по бул. „ Осми крайморски полк “. За да избегне служителите на реда, водачът скоростно навлиза в насрещното придвижване, пробва се да премине сред два паралелно движещи се автомобила, блъска странично и двата и продължава към бул. “Левски “, въпреки и с изчезнало предно дясно колело.
 © Фейсбук: "Виждам те КАТ - ВАРНА "
Тъй като държанието на водача основава действителната заплаха за живота на инцидентни хора, служителите на реда стартират гонене с включена звукова и светлинна сигнализация.

Преди кръстовището с улица “Дубровник “, с цел да постави завършек на рискованата обстановка в гъсто обитаем жилищен регион, служител на реда от автопатрула стреля със „ стоп “ патрон по предната лява гума и БМВ-то стопира.

Шофьорът и спътникът му са арестувани, откакто оказват опозиция на патрула. Изяснено е, че водачът – 22-годишен, и спътникът му - на 24 години, са престъпно проявени, като водачът е и осъждан за шофиране след приложимост на опиати.

При инспекцията на място е регистрирано наличие на алкохол в тестът на лидера.

Материалите, докладвани на дежурен прокурор от Районната прокуратура във Варна и по случая са формирани две досъдебни производства.
 © Фейсбук: "Виждам те КАТ - ВАРНА "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР