В апартамент за впечатляващите 322 хиляди лева се нанесе Васил

...
В апартамент за впечатляващите 322 хиляди лева се нанесе Васил
Коментари Харесай

Зуека с апартамент за 322 бона

В апартамент за впечатляващите 322 хиляди лв. се нанесе Васил Василев-Зуека, сподели инспекция на "България през днешния ден " . Жилището е с повърхност от 142 кв. м. Предостатъчно, с цел да могат Зуека и новата му брачна половинка Анна Вичева да се ширят дружно с общия им наследник. Новият дом на артиста и режисьорката се обитава в скъпарска кооперация в централната част на София. Така Зуека, Ани и невръстният Стефан могат несмущаемо да се разхождат в близката Борисова градина.


Малко откакто Васко и Ани се залюбиха, двамата се снабдиха с първия си общ дом. Срещу близо 400 бона през 2013 година водещият на "Господари на ефира " купи от името на компанията си "Дрийм актьор " двуетажна къща с голям двор в софийското село Лозен. Раждането на сина Стефан обаче кара Василев да размени спокойствието и чистия въздух край града с центъра на София. Така, откакто малчуганът поотраства и му би трябвало елитна детска градина, мама и баща сменят адреса си. Зуека небрежно продава къщата в Лозен на украински предприемач.

Получената сума му разрешава да изплати ипотечния заем и даже да е на облага, изясняват осведомени. Малко по-късно е платен и новият апартамент. Този път съгласно документите договорката е на името на брачната половинка му. Пак съгласно документите по договорката Анна Вичева заплаща част от сумата за първокласното жилище с заем. Останалите пари съгласно осведомени дава от спестяванията си Зуека.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР