В американския щат Арканзас елен нападна ловец. Мъжът е загинал

...
В американския щат Арканзас елен нападна ловец. Мъжът е загинал
Коментари Харесай

Ловец стреля по елен, той го напада

В американския щат Арканзас елен атакува ловджия. Мъжът е умрял по време на лов, написа БГНЕС. Той е отстрелял елен и считал, че животното е мъртво. Инцидентът станал около град Йървил.

66-годишният Томас Александър се прицелил в мъжки елен. Когато доближил животното, с цел да се убеди, че то е умряло, еленът го нападнал и ловецът получи няколко прободни рани. Ловецът съумял да се обади на родственици, които се свързали със спасители. Те го откарали в болница, само че там Александър умрял.

В наставления локалните управляващи поучават, че преди да се приближи улучено животно, би трябвало да се изчака 30 минути. Целта е ловецът да се убеди, че то не се мърда. Очевидно Александър не е спазил този съвет.

Жител на съветската Кемеровска област в източен Сибир пък почина от мечка, защото не съумял да я убие. Според локален вестник, 65-годишният мъж излязъл на лов и се сблъскал с животното. Не могъл да се избави с бягство, а разполагал единствено с малокалибрена пушка. Няколко пъти той стрелял по мечката, само че патроните не й сторили нищо, а единствено я разярили още повече. Накрая тя се нахвърлила върху ловеца и го умъртвила.

След като мъжът не се прибрал, синът му тръгнал да го търси дружно със собствен другар. Вървейки по следите, също срещнали мечката. Мъжете два пъти стреляли против нея, след което се качили на едно дърво и оттова се обадили в селото.

Наложило им се обаче да чакат помощ чак до три часа през нощта, когато при тях пристигнал съселяни, който карал трактор. Едва по-късно, те слезли от дървото. Дни по-късно ловци разкрили убитата мечка и тялото на убития мъж.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР