В афект отправи заплахи без ясни причини, че се обадил

...
В афект отправи заплахи без ясни причини, че се обадил
Коментари Харесай

Цялата гадост в „Пирогов“: Мустафа Емин звънял 4 пъти в шокова зала, за да извадят детето оттам и да вкара своето, заплашвал лекарите

„ В афект насочи закани без ясни аргументи, че се обадил на здравния министър и ще последват неприятности. “ Това съобщи една от медицинските сестри в " Пирогов ". Според информацията досега, въпросната вечер Мустафа Емин, консултант на военния министър и основател на " Демократична България ", се е държал надменно и е изискал да бъде изведено дете от шоковата зала, с цел да влезе неговото.

Съставени са писмени пояснения от 3 медицински сестри и 3 лекари, които са били очевидци на случая.

Мустафа Емин и неговата брачна половинка са позвънили на звънец на шоковата зала 4 пъти, нарушавайки работата на медиците, излиза наяве от показанията и от камерите.

" Първият път аз излязох и обясних още веднъж, че би трябвало да изчакаме заради незабавното дете в залата, при което той ме попита дали би трябвало да се обади министъра на опазването на здравето. Отговорих, че това зависи от него ", споделя една от медицинските сестри в обяснението си.

Другите сестри и лекари също споделят, че Мустафа Емин е отправял закани, свързани с министъра на опазването на здравето, както и към тях. " Придружителите на детето попитаха дали ще помогне за обстановката, в случай че се свържат с министъра на опазването на здравето. Уверих ги, че уведомяването на министъра няма да промени нашето държание ", споделя лекарят, който управлява екипа в тази ситуация.

Ръководителят на отдел " Сигурност " е описал в детайли видяното от камерите.

От видеозаписите излиза наяве, че Мустафа Емин и неговото дете идват в болничното заведение в 19:20 часа, като в 22:43 часа то е признато в шоковата зала за обработка на рана на челото, а в 22:54 часа е освободено дружно с родителите си. Следователно престоят на фамилията в болничното заведение е траял към 4 часа.

Военният министър Тодор Тагарев споделя, че се надява да прегледа записите, преди да вземе решение по въпроса.

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР